KONSTNÄRLIGA LINJER

Vill du fördjupa ditt intresse för måleri, foto, skrivande, film, skådespeleri eller musik?

Vi har flera kulturlinjer, varav några görs i samverkan med Göteborgs Universitet. Vi ligger utspridda i Angereds Centrum, men det går också lätt att nå dem från övriga delar i Göteborg. 

Utveckla din kropp, röst, närvaro, spontanitet och kreativitet för scenen!  Spela på Angereds teaters scen. Intensiv skådespelarkurs. Ett år, hel- & dagtid med csn, 2 terminer. I samarbete med Angereds Teater och  Högskolan för scen och musik.

 Utveckla din musik, lär av proffs inom din egen musikstil! Träna på liveuppträdanden, producera egna låtar, spela tillsammans.

Ett år, hel- & dagtid med csn, 2 terminer.  I samarbete med

Högskolan för scen och musik.

Djupdyk i ditt skrivande & litteraturen! Textsamtal varvas med eget skrivande. Arbetsrum finns. Distanskurs med fysiska träffar. 2 terminer, ett år, heltid med csn. I samarbete med HDK- Valand,

Litterär Gestaltning

MUSIK & SAMHÄLLE  

Allmän kurs med musikprofil

Tycker du om musik? Du kanske proddar, DJ:ar, rappar eller skriver sångtexter? Eller så är du bara intresserad. Har du även ett samhällsintresse? Här kombinerar du musik, med studier i svenska, historia och samhällskunskap. Musik och samhälle är en 1-årig kurs och på heltid. Den vänder sig till dig som är i början av dina gymnasiestudier eller i slutet.

3 distanskurser med fysiska träffar, olika terminslängder. Fördjupa din konstnärliga teknik & ditt personliga uttryck!  Skapa egna projekt. Ateljé/arbetsrum finns.  Heltid med csn.
-Bild & Form 
- Projekt
- Hållbar Konst