KONSTNÄRLIGA LINJER

Vill du fördjupa ditt intresse för måleri, foto, skrivande, film, skådespeleri eller musik? Vi har flera kulturlinjer, varav några görs i samverkan med Göteborgs Universitet. Vi ligger utspridda i Angereds Centrum, men det går också lätt att nå dem från övriga delar i Göteborg.

 Utveckla din musik, lär av proffs inom din egen musikstil! Träna på liveuppträdanden, producera egna låtar, spela tillsammans.
Ett år, hel- & dagtid med csn, 2 terminer.  I samarbete med

Högskolan för scen och musik.

MUSIK & SAMHÄLLE  
Tycker du om musik? Du kanske proddar, DJ:ar, rappar eller skriver sångtexter? Eller så är du bara intresserad. Har du även ett samhällsintresse? Här kombinerar du musik, med studier i svenska, historia och samhällskunskap. Musik och samhälle är på heltid. Den vänder sig till dig som är i början av dina gymnasiestudier eller i slutet.

Utveckla din kropp, röst, närvaro, spontanitet och kreativitet för scenen!  Spela på Angereds teaters scen. Intensiv skådespelarkurs. Ett år, hel- & dagtid med csn, 2 terminer. I samarbete med Angereds Teater och  Högskolan för scen och musik.

2 distanskurser med obligatoriska nätbaserade träffar. Fördjupa din konstnärliga teknik & ditt personliga uttryck!  Skapa egna projekt. Ateljé/arbetsrum finns.  

Studietakt: 50 % (csnberättigad) 
-Bild & Form 
- Hållbara projekt

Djupdyk i ditt skrivande & litteraturen! Textsamtal varvas med eget skrivande. Arbetsrum finns.
Distanskurs på halvfart med fysiska träffar. Ett år med csn. I samarbete med HDK- Valand, Litterär Gestaltning.

Fler (kort)kurser på Angered författarskola:
- Processen, ett projektår: för dig som håller på med ett längre skrivprojekt eller precis står inför ett sådant arbete.
- Staden i skrivandet, sommarkurs:  vi utgår från Göteborg/Staden som rum och plats, och förflyttar oss konkret till olika delar av staden och skriver.