STUDIEADMINISTATÖR

Vill du vara en ”spindel i nätet”?

Gillar du att ha många kontaktytor? Är du prestigelös? Är du proaktiv? Då är det här jobbet för dig.

Som studieadministratör på Angered folkhögskola arbetar du nära rektor och skolledning både med chefsstöd och utvecklingsarbete men inte minst med administrativa rutinärenden.


De stora arbetsområdena för studieadministratören är:

- Deltagaradministration från ansökan och antagning till intyg efter avslutad kurs

- Statistikrapportering till olika myndigheter

- Arkivering

- Receptionsarbete

- Inköpsansvar


Som studieadministratör på Angered folkhögskola är det viktigt att du har social kompetens. I ditt arbete möter du människor dagligen och du förväntas ge service med ett gott bemötande. Då arbetet är varierande, behöver du vara flexibel, stresstålig och tycka att det är kul med variation i arbetet och samarbeta med andra.

Du har en högskoleutbildning relevant för uppgiften, eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har flerårig erfarenhet av administrativt arbete, gärna inom skolan och allrahelst inom folkhögskolan. Kunskaper om och erfarenhet av att arbeta i Schoolsoft, Alvis och Google är meriterande. Vi ser det som självklart att du har mycket god IT-vana och förmåga att kommunicera tydligt i tal och skrift.

Vi söker dig som är självgående, strukturerad och en god organisatör och som kan hjälpa oss att lyfta och utveckla vår administration. Vi uppskattar om du tar initiativ och gärna tar dig an nya arbetsuppgifter.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst med sex månaders provanställning. Tjänsten är belägen på Hammarkulletorget i Göteborg. Omfattningen kan komma att anpassas mellan 50-100 %. Skriv gärna i ansökan vilken omfattning du helst önskar.

OM OSS: Vi är en folkhögskola med samhällsprofil med ca 300 studerande och kurser på fyra olika platser i Angered. Utöver allmänna behörighetsgivande folkhögskolekurser på gymnasie- och grundskolenivå bedrivs också sfi, svenska från dag ett för asylsökande samt högskoleförberedande musikutbildning, konstkurs, skrivarkurs och teaterkurs, flera av dessa i samarbete med Göteborgs universitet. Folkhögskolan drivs av en ideell förening och verksamheten genomsyras av arbetarrörelsens värderingar, ett stort samhällsengagemang och verkar för demokrati, solidaritet, jämlikhet och rättvisa.

Kontakt/info

Daniel Lakso Tesak, rektor

daniel.laksotesak@angeredfhsk.se

031-381 08 19, 0703- 74 35 74


Ansökan

Skickas via mejl till: 

daniel.laksotesak@angeredfhsk.se

Vi kommer att hantera ansökningarna och genomföra intervjuer löpande.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.